I nærheten av høyfjellsleilighetene

 

Bergsjøstølen

Fjellperle i perlefjell. 11oo moh Magisk. Bergsjøstølen har, i tillegg til sine bomuligheter, aktiviteter som sykkling, vandring, fisking, ridetur på Islandshest, konserter, stølsbesøk, robåt, kajakk, kano, badestamp. Multer i august og farger i september. Om vinteren har de aktiviteter som langrennskurs, kitekurs, alpin, kjelkekjøring, pilking, skøytebane, badestamp, yoga. Sjekk ut januarlyset og vårskituren i april på 1100 moh. For grupper og større selskap stiller de med kurslokale inkludert frukt og kaffi (eller te). Du kan også leie hele huset for helga. Hjemmeside.

Rødungstølen

Helt siden Ola og Guri Lappegard øsnket de første gjestene velkommen i 1939 har ekte gjestfrihet gjennom personlig service, utmerket mat og hjemmekoselig atmosfære vært drivkraften for Rødungstøl Høyfjellshotell. I dag er det andre, tredje og fjerde generasjon av samme familie som ønsker deg velkommen til ditt eget høyfjellseventyr. Beliggende 1050 moh, mellom Hallingskarvet og Reineskarvet, ligger alt til rette for unike opplevelser og aktiviteter. Hotellet har, i tillegg til bomuligheter, et rikt aktivitetstilbud som lekerom, salong med bar, dans til levende musikk 6 kvelder i uken, badstue, kursavdeling og stort utendørs aktivitetsområde. Hjemmeside.

Skarslia ski -og akesenter

Skarslia Apartment i Bergsjøområdet. 950 moh. med selvhushold. Skarslia Apartment har kafeteria og aktiviteter som biljard, bordtennis, utendørs minigolf, osv. Om vinteren kan kan man boltre seg i ski- og akebakkene som ligger rett bak boenhetene, gå milevis med langrenn i maskinpreparerte løyper, pilke, kite og mye mer. Besøker man Skarslia på sommer eller høst er stedet et godt utgangspunkt for sykkelturer og vandreturer i Bergsjøområdet. På samme sted finner du Skarslia Ridesenter som tilbyr korte og lange rideturer på islandshester i fantastiske omgivelser. Hjemmeside.

Ål i Hallingdal

Ål i Hallingdal er en hyggelig bygd med vill, vakker og mektig natur. Her kan du bo eller feriere tett på naturen samtidig som du nytter deg av et stort aktivitetstilbud hele året. Besøk de mange attraksjonene og gå på konserter og teater i Ål kulturhus.  Ikke uten grunn at Ål har kultur og helse som sitt varemerke. Velkommen til fjells!

Hallingdal Hytteservice

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å samle statistikk om hvordan nettsidene våre blir brukt. Denne informasjonen bruker vi for å forbedre, videreutvikle og tilpasse nettsidene våre – og sikre at du får den beste opplevelsen. Les vår personvernerklæring (åpnes i ny fane).

Jeg forstår!
Bergsjø Høyfjellsleiligheter
Bergsjø Høyfjellsleiligheter Bergsjø Høyfjellsleiligheter Bergsjø Høyfjellsleiligheter