Mellom mektige fjell

Mellom Hallingskarvet (Nord-Europas største og lengste fjellplatå) og Reineskarvet ligger Bergsjøen som er perle. Her finner du Bergsjø Høyfjellsleiligheter.

Vinter

Om vinteren ligger alt til rette for flotte skiturer, pilking, kiting med mer. Bergsjø er knutepunkt for mer en 100 km. med preparerte løyper i Ål kommune. Her kan du gå videre inn på løypenettet til Gol og Hol kommune. Det er kort vei til Skarslia som kan tilby et lite alpinanlegg og kjelkebakke og Ål Skisenter (18 km. fra Bergsjø). Det går busser fra Bergsjø til Ål skisenter og videre til Ål sentrum/jernbanestasjon.

Sommer

Om sommeren åpenbarer det seg ­rikelig med turstier og sykkelveier som er merkede av DNT og ­turistbedriftene i området. Av andre ­sommer-/høstaktiviteter på stedet kan nevnes: riding, roing, padling, seiling, sykkelturer, stølsbesøk, bærplukking, fiske og muligheter for rein og småviltjakt.

Hallingdal Hytteservice

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å samle statistikk om hvordan nettsidene våre blir brukt. Denne informasjonen bruker vi for å forbedre, videreutvikle og tilpasse nettsidene våre – og sikre at du får den beste opplevelsen. Les vår personvernerklæring (åpnes i ny fane).

Jeg forstår!
Bergsjø Høyfjellsleiligheter
Bergsjø Høyfjellsleiligheter Bergsjø Høyfjellsleiligheter Bergsjø Høyfjellsleiligheter